Trajnostni razvoj

Usmeritev v prihodnost

Z našimi kvalitetnimi proizvodi in rešitvami si prizadevamo, da je današnji svet prijetnejši in čistejši. Rešitve za tehnološke procese obdelave in predelave odpadkov so prav gotovo ključen dejavnik, s katerim lahko danes v podjetju pripomoremo k doseganju vsesvetovno zastavljenega cilja: recikliraj-ponovno uporabi-zmanjšaj  (reduce-reuse-recycle).

Za potrebe strank vedno poiščemo nove rešitve in tehnologije, s katerimi jim omogočimo predelavo različnih materialov, njihovo ponovno uporabo, s tem pa znižamo vstopne in izstopne stroške ter kar je najvažnejše, s svojim znanjem in delom pripomoremo k zmanjševanju onesnaženosti okolja in ponovni uporabi surovin. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv parter z inovativnimi pristopi k reševanju zahtevnih izzivov za tehnološke procese obdelave in predelave odpadkov.

Zaveza trajnostnemu razvoju je naša zavestna odločitev, ki smo jo sprejeli že na začetku poslovanja. Strategija našega poslovanja temelji na odgovornosti do soljudi ter do naravnega okolja.

Ne čakamo na boljši jutri, dejavno ustvarjamo pozitivne, dolgoročne učinke že danes.

Kako skrbimo za okolje?

Naša skrb za okolje je sestavni del poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. 

Uveljavljamo jo z načrtovanjem ravnanja v okolju, spremljanjem in uvajanjem okoljsko neškodljive tehnološke opreme v lastne proizvodne procese in s stalnim vlaganjem v razvoj in proizvodnjo nove opreme za obdelavo in predelavo različnih materialov.

Trajnostni razvoj prinaša pozitivne učinke za naravo, ljudi, naše bodoče generacije in poslovanje. Zato spodbujamo razvoj družbe kot okoljsko zavedne, dejavno skrbimo za razvoj opreme in strojev, ki na eni strani v okolje vnesejo minimalne okolju škodljive emisije hkrati pa tudi sami posodabljamo tehnološki park v podjetju z enakim ciljem, s čimer zavestno vlagamo v trajnostno poslovanje. Brez velikih besed. Štejejo dejanja.

Politika kakovosti in ravnanje z okoljem

Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju obdelave odpadkov
in dolgoročno oskrbovati naše kupce z izdelki najvišje kakovosti.

Naš cilj je postati sinonim kakovosti na področju obdelave odpadkov in dolgoročno oskrbovati naše kupce z izdelki najvišje kakovosti.

Kako skrbimo za kakovost?

Kontrola vhodnega materiala

Kontrola postopka izdelave

Izhodna kontrola izdelkov

Mednarodni standardi

Svetovanje

Ne veste, kakšen stroj bi ustrezal vašim potrebam? Vprašajte strokovnjake!

Rešitve po meri, strokovna podpora

Zagotavljamo vam celotno rešitev ali posamezen del opreme.
Vsak naš produkt je unikaten in prilagojen vašim potrebam.

Zagotavljamo vam celotno rešitev ali posamezen del opreme.
Vsak naš produkt je unikaten in prilagojen vašim potrebam.

Naši proizvodi in oprema so prilagojeni vašim specifičnim zahtevam.

Stroji in oprema višjega kakovostnega razreda z dolgo življenjsko dobo.

Kvalitetno vzdrževanje in servisne storitve z odzivnim časom 24 ur.

Certifikati