Sistemi za proizvodnjo alternativnih goriv RDF in SRF

Doseganje dodatne vrednosti s sistemom RDF in SRF

Sistem RDF sodi v sklop mehanske obdelave mešanega komunalnega odpadka. Cilj mehanske obdelave mešanega komunalnega odpadka je proizvodnja alternativnega goriva, ki se uporablja kot surovina oz. kot nadomestek klasičnim fosilnim gorivom. Gorivo RDF se uporablja v toplarnah, cementarnah in drugih objektih termične obdelave odpadkov in je danes substitut za klasična fosilna goriva (premog, plin, kurilno olje).

RDF gorivo vsebuje vse vrste materialov, ki imajo visoko kalorično vrednost (papir, plasika, tekstil…).

Sistem RDF je sklop različnih strojev, kar pomeni, da je aplikacija sestavljena iz več strojev, ki so med seboj povezani v zaključeno celoto. Linija je popolnoma avtomatizirana. V procesu mehanske separacije ločite težke frakcije (kovina, les) od lahke frakcije (materiali, ki imajo kalorično vrednost, papir, plastika, tekstil in ostali odpadki). Kot stranski produkt se izločijo še kovine in nemagnetne kovine.

Sistem SRF sodi v sklop mehanske obdelave industrijskih odpadkov. Cilj mehanske obdelave industrijskih odpadkov je proizvodnja SRF goriva, ki se uporablja kot surovina oz. nadomestek h klasičnim fosilnim gorivom. Gorivo SRFse uporablja v toplarnah, cementarnah in drugih objektih termične obdelave odpadkov.

SRF gorivo vsebuje vse vrste plastičnih materialov razen PVC-ja. Sistem SRF je sklop različnih strojev, kar pomeni, da je aplikacija sestavljena iz več strojev, ki so med seboj povezani v zaključeno celoto. Linija je popolnoma avtomatizirana. V procesu mehanske separacije ločite težke frakcije (kovine, les, kamenje in ostali trdi delci) od lahkih frakcij (plastika, papir, tekstil).

Za koga smo prava izbira?

01

za komunalna podjetja,

02

za cementarne,

03

za zbiralce odpadne embalaže.

Kako sodelujemo z vami?

Sistem sortiranja industrijskih odpadkov vam omogoča, da pridobite uporabno frakcijo iz ločeno zbranih odpadkov ali industrijskih odpadkov. Na vhodu v sortirnico se zbirajo mešani odpadki, ki jih s pomočjo sistema sortiranja ločite po vrstah in kvaliteti materiala.

Na osnovi pridobljenih informacij za vas izdelamo idejno zasnovo, pripravimo ponudbo, ki vsebuje rešitev, ki smo jo za vas izdelali glede na vaše potrebe . V sklopu sortiranja industrijskih odpadkov vam nudimo naslednje storitve:

Zakaj bi izbrali nas?

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo

Prizadevamo si, da vam ponudimo izdelke visoke kakovosti po razumnih cenah.

Prilagodljivost vašim potrebam

Delamo z različnimi podjetji, da bomo lahko izpolnili vse vaše želje in zahteve.

Vgrajemo zgolj visoko kvalitetne materiale

Naša storitev je na voljo za takojšnje in hitro odpravljanje težav 24 ur.

Nudimo vam celovite rešitve

Razvijamo vam celostne rešitve, ki ustrezajo vašim željam in potrebam ter vključujejo razvoj konceptov, izvedbo in servisiranje strank.

Vas zanima več o naših balirkah?

Konfigurator

Pozdravljeni!
Pred vami je napreden računalniški konfigurator, ki vam omogoča izdelavo konfiguracije najbolj ustrezne opreme in strojev glede na potrebe vaše dejavnosti oz. vhodnega materiala.

Konfigurator

Pozdravljeni!
Pred vami je napreden računalniški konfigurator, ki vam omogoča izdelavo konfiguracije najbolj ustrezne opreme in strojev glede na potrebe vaše dejavnosti oz. vhodnega materiala.

Svetovanje

Ne veste, kakšen stroj bi ustrezal vašim potrebam? Vprašajte strokovnjake!

Rešitve po meri, strokovna podpora

Zagotavljamo vam celotno rešitev ali posamezen del opreme.
Vsak naš produkt je unikaten in prilagojen vašim potrebam.

Zagotavljamo vam celotno rešitev ali posamezen del opreme.
Vsak naš produkt je unikaten in prilagojen vašim potrebam.

Naši proizvodi in oprema so prilagojeni vašim specifičnim zahtevam.

Stroji in oprema višjega kakovostnega razreda z dolgo življenjsko dobo.

Kvalitetno vzdrževanje in servisne storitve z odzivnim časom 24 ur.

Certifikati